Gara e PADITURISË dhe përbindëshi “MILIONËSH”

0

Se gara e sotshme e PADITURISË e thirrur në garë të “ditirisë” u deshmua më së miri si një arsyetim i faturës së projektit ‘MILIONËSH’ dhe AMATOR nga “gjeniu” që mban pozicionin e shpikur KORDINATORI Rexhep Hoti.
Hiq më pak se “MILIONA” euro i kushtoi sot buxhetit të Republikës së qytetarëve PROJEKTI amator e qesharak i bacit Rexhë.
Tash jam i sigurt se nga ky test apo KUIZI i PADITURISË, pa dyshim që të dy palet do të dalin jashtëzakonisht të kënaqur:

1. Pala e Nxënësve dhe mësuesëve, ngase mësuesit kishin fletën apo ÇELËSIN e PËRGJIGJEVE dhe pa hezitim ua interpretonin nxënësve, dhe nxënësit që me relax dhe vetknaqësi gënjenin veten duke marr pëgjigjet e sakta. Pra të vetkënaqur e stërkënaqur nga
rezultati i testit 100%. ( E N’fakt edhe rezultati i paditurisë 100%).

Sponzor

2.Pala e Bacit KOORINATOR apo ‘gjeniut’ të Arsimit Shkencës dhe teknologjisë, që me pak individ në ekipë, shumicën akoma studentë, shpikën idenë ‘gjeniale’ testin e zgjidhur, e si të till nuk ju nxorri shume mund nxënësve që ta plotësojnë, çka i gjithë mundi i këtij projekti qe PËSHKRIMI.
E ky “MUND” dhe kjo “DJERSË” do i futë në XHEP të Bacit Rexhë “MELUNA” EURO.

‘Falemnderit’ kryeministër që ne pozitën e KOORDINATORIT na solle këtë DINOSAUR!

-Sponzor-