Gazeta NewBorn sjellë fakte ku vërteteon afersinë e këshilltares së Vjosa Osamani me PDK-në

0

Egnesa Vitia është Këshilltarja/Menaxherja e zyrës së Kabinetit të Kryetarës së Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmanit
Gjatë datës 03/04/2020, Egnesa Vitia ju publikua një foto në rrjetet sociale e vitit 2017, duke mbajtur fjalim para publikut Rinisë së Partisë Demokratike të Kosovës ( PDK-së).

Pas lajmit ajo e hodhi posht që ka qenë ndonjëherë pjesë e PDK-së, duke aluduar që ishte anëtare e një OJQ-je e quajtur Lëvizja EVOLUCIONI, reagimi i saj. 

KUSH ISHTE KJO ORGANIZATË E QUAJTUR “ LËVIZJA EVOLUCIONI”

Themelues të kësaj organizate ishin
ARIANIT ELSHANI,
ARDIAN MEGJANI
ADHURIM GASHI

KUSH JANË KËTA THEMELUES ?

1,ARIANIT ELSHANI,
është një emër i njohur për të rinjët e Prishtinës, ai që nga shkolla e mesme njihet si nga militantët e PDK-së .
Ai ishte i punësuar në kabinetin e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës në vitin 2014-2017, pastaj ishte Asistent personal i Ministrit të Shëndëtësisë Uran Ismaili dhe tani është Anëtarë I PDK-së në KQZ.
Arianit Elshani, njihet si krahu i djatht i Kadri Veselit dhe Uran Ismailit.

Më poshtë fotot:

2,ARDIAN MEGJANI
Është një nga themeluesit e OJQ-së Lëvizja Evolucioni, njihet si përkrahës i madh I Uran Ismailit, militant që nga shkolla e mesme I PDK-së, I punësuar si ZYRTAR LIGJOR NË INSPEKTORIATIN E MINISTRISË SË SHËNDETËSISË, sa ishte Ministër Uran Ismaili dhe shoku i tij bashkthemeluesi i tij në OJQ LE, Arianit Elshani ishte asistent personal i Ministrit Ismaili.
Më poshtë fotot:

-Sponzor-