Gazeta NewBorn, thyen rekordin e të gjitha sondazheve online në trojet shqiptare, marrin pjesë mbi 21 mijë persona

0

Në një pyetje të realizuar nga Gazeta NewBorn, në faqën zyrtare janë përgjigjur mbi 21 mijë persona.

”A besoni se Halil Kastrati, po e bën punën me nderë?”, ishte pyetja e realizuar nga Gazeta NewBorn.

Kjo pyetje kishte dy opnsione ”PO, besoj” dhe ”JO, dyshoj në punën e tij”

Nga mbi 21 mijë votues, 95% e tyre kanë votuar opsionin e parë ”PO, besoj” derisa 5% kanë votuar opsionin e dytë ”JO, dyshoj në punën e tij”.

Ky është rekordi më i ri i thyer nga Gazeta NewBorn, ku në një sondazh për më pak se 24 orë kanë votuar mbi 21 mijë persona duke thyer çdo rekord të sondazheve online në gjitha trojet shqiptare për një kohë kaq të shkurtër.

A besoni se Halil Kastrati, po e bën punën me nderë?

Posted by Gazeta NewBorn on Friday, February 22, 2019

-Sponzor-