Gjendet vetura e dy policëve që ranë në lumin Ibër-Lepenc

0

Kjo është vetura me të cilën dy pjesëtarë të Policisë së Kosovës kanë rënë në lumin Lepenc, për të cilët ende po vazhdon kërkimi, tranmseton Gazeta NewBorn

Raportohet se ata kanë rënë nga një lartësi prej 100 metrash.

Një aksident i rëndë ka ndodhur në Magjistralën Kaçanik-Hani i Elezit. Një veturë e policisë me dy pjesëtar ka rënë në lumin Iber-Lepenc.

Sponzor

Të gjitha njësitë relevantë janë në vendin e ngjarjes dhe po bëjnë përpjekje për të gjetur dy pjesëtarët e policisë. Ende po kërkohen trupat e tyre në ujërat e këtij lumi./Gazeta NewBorn/

-Sponzor-