Gjithmonë janë bashkë, por kush ia doli ti ndante dy herë motrat Muatafa

0

Motrat Mustafa, përkatësisht Sahidja dhe Safetja janë ndër këngëtaret më të dashura për publikun e muzikës popullore.

Kamë treguar shumëçka për veten, flasin pa dorëza dhe janë mjaftë të hapura. Kjo i bënë edhe më të veçanta në sytë e publikut që i ndjek e pëlqen, shkruan Kosovarja.

Sponzor

Ndonëse këndojnë të gjitha motrat Mustafa, më të famshmet pa dyshim që janë Safetja e Sahidja, që janë më të mëdhatë dhe këndojnë që nga fëmijëria.

Duket sikur nuk janë ndarë asnjëherë, por realisht ka pasur raste kur dyshja në fjalë edhe janë ndarë.

Kuptojmë se ka pasur raste kur Safetja është dashur të udhëtoj e këndoj vetëm në Diasporë vetëm për shkak se Sahides i është refuzuar viza.

Ka pasur raste edhe kur Safetes i është refuzuar viza dhe Sahidja është shfaqur vetëm në koncerte.

-Sponzor-