Gjuhet me gurë nga shqiptarët e Shqipërisë autobusi me udhëtarë nga Kosova

0

Iu është thyer njëri nga xhamat, autobusit të Kompanisë Turistike ”Kodra Turs”.

Ai është gjuajtur me gurë nga disa shqiptarë të Shqipërisë, raporton Gazeta NewBorn.

Sponzor

Ky autobus i cili kishte udhëtarë nga Kosova dhe po shkonte për në Itali u godit njërën nga rrugët e Shqipërisë.

Me këtë veprim janë irrituar pronarët e kompanisë e poashtu edhe udhëtarët që ishin brenda.

Gazeta NewBorn, ka siguruar fotografi të autobusit të sulmuar.

-Sponzor-