Glauk Konjufca: PDK ishte më e mirë se LDK-ja

0

Glauk Konjfuca ka thënë se në muajin mars, sjellje më të mira kishte PDK-ja sesa LDK-ja.

Unë mendoj që politika është e gjatë, është maratonike edhe natyrisht që nuk duhet ta përjashtojmë LDK-në, kjo shije e keqe që ka lënë LDK duke keqpërdorë zotin Grenell për me rrxu qeverinë, kjo është e keqe dhe populli i Kosovës është i vetëdijshëm.

Sponzor

Unë kam thënë vetëm gjatë muajit mars, shikojeni qëndrimin e tyre gjatë mocionit, shikoni konferencat e tyre për shtyp ju e shihni një agresivitet më të madh të LDK-së sesa i PDK-së, kjo është zhgënjyese”, ka thënë Konjufca në Rubikon, përcjell Periskopi.

-Sponzor-