Gold Ag suprizon çiftin, ja reagimi i tyre kur e shohin Goldin brenda sallës së dasmës

0

Reperi Gold Ag, ka suprizuar një çift në ditën e tyre me të rëndësishme, atë të martesës, shkruan Gazeta NewBorn.

Goldi është futur në sallë pa dijeninë e çiftit. Me të hyrë brenda çifti është suprizuar kur e kan parë Goldin brenda sallës ku po mbahej dasma.

Sponzor

Madje nusja është ajo që është emocionuar shumë.

Surprize dhe emocion i madh

Surprizë madhështore mysafir special Gold AGTAG shokin/shoqën që ja kishe bo këtë surprizë.Kontakt +383 45 671 671

Posted by Gold AG on Wednesday, September 12, 2018

-Sponzor-