Gruaja e ‘tradhëton’ Medën, publikohet fotografia e saj me…

0

Lulja e Medës u bë e komantuar për shkakt të tij.

Ajo është tejet aktive në Instagram dhe poston vazhdimisht detaje nga përditshmëria e saj, përcjell ORAvip.

Gruaja e Medës është shoqëruar me koleget e tij më shumë se vetë ai.

Ajo tani ka marrë një udhëtim për në Francë bashkë me Vjollca Haxhiun dhe iftari i parë i Ramazanit i zuri në këtë qytet.

Nga atje na njofton Lulja, ja sa bukur po duken këto dyja.

-Sponzor-