Grupi i Kumanovës shfaqin kushtet e burgut, ja si po jetojnë atje

0

Këtë javë kanë kënduar dhe folur ekskluzivisht Grupi i Kumanovës në emisionin n’Kosovë Show, shkruan Gazeta NewBorn.

Ata kanë bërë rrëfime tejet prekëse duke folur për betejen e Kumanovës e cila ndodhi në maj të vitit 2015

Sponzor

-Sponzor-