Hajnat vjedhin mikrofonat e Xhamisë në Han të Elezit

0
Në Hanin e Elezit, më konkretisht në lagjen e Meliqëve ka ndodhur një vjedhje e rëndë.

Një person ka raportuar se persona të panjohur me forcë kishin depërtuar në brendinë e xhamisë dhe nga aty kishin vjedhur tre mikrofona.

Rasti mbetet në hetime te mëtutjeshme.

-Sponzor-