Halil Kastrati e bën edhe më madhështore festën e flamurit, dhuron 28 banesa për familjet nevojtare

0

Shoqata Humanitare ”Jetimët e Ballkanit” me në krye humanistin e madh Halil Kastratin, ka dhuruar sot 28 banesa për 28 familje nevojtare, raporton Gazeta NewBorn.

Kjo është dita më e madhe për këto familje, e kjo ka ndodhur falë Shoqatës ”Jetimët e Ballkanit”.

Sponzor

Kujtojmë se kjo shoqatë deri me tani ka bërë me shtëpi shumë familje nevojtare brenda dhe jashtë Kosovës, ka ndihmuar dhjetra të sëmurë, si dhe ka ushqyer e po vazhdon ti ushqejë qindra persona çdo ditë në kuzhinën e tyre në Prizren.

Aktualisht Halil Kastrati, është figura më e popullarizuar në vend dhe përtej saj.

Ky veprim i Kastratit është pëlqyer dhe duartrokitur shumë nga gjithë shqiptarët/Gazeta NewBorn/

-Sponzor-