Halil Kastrati e Capital T bëjnë dy jetimë me banesë të re

0

Humaniteti i Halil Kastratit së bashku me shoqatën e tij “Jetimat e Ballkanit”, nuk ka të ndalur. Këtë herë atyre u është bashkangjitur edhe këngëtari i njohur Capital T. Së bashku ata kanë bërë me banesë dy fëmijë të vegjël jetim, së bashku me nënën dhe gjyshin e tyre, shkruan “Zëri.info”, transmeton Gazeta NewBorn.

Këngëtari Capital T këtë moment e ka parë si të papërshkrueshëm dhe se nuk ka gjë më të mirë se ta ndihmosh dikë.

Sponzor

Familja më parë kishte jetuar në kushte të vështira ekonomike. Banesa u është dhënë në qytetin e Prishtinës. /ZËRI/

-Sponzor-