Haradinaj shkon për ngushëllime në familjen e të ndjerit, Idriz Ajeti

0

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, i shoqëruar nga bashkëpunëtorë të afërt ka shkuar për ngushëllime në familjen e akademikut të ndjerë, Idriz Ajeti.

Haradinaj tha se veprimtaria e gjerë shkencore dhe virtytet e larta njerëzore të dijetarit të shquar do të kujtohen e nderohen përherë dhe do të jenë udhërrëfyes për brezat e ardhshëm.

Sponzor

“Veprimtaria e gjerë shkencore dhe virtytet e larta njerëzore të dijetarit të shquar do të kujtohen e nderohen përherë dhe do të jenë udhërrëfyes për brezat e ardhshëm”, ka shkruar Haradinaj në Facebook. /GazetaExpress/

Statusi i plotë i Haradinajt:

-Sponzor-