‘Hazan’ ndryshon komplet stilin, mezi njihet tani

0

Deniz Baysal është një prej aktoreve më bukura të kinematografisë turke.

Me rolet e saj, ajo u bë e njohur si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj, përcjell ORAifno.

Në publikun shqiptar ajo u bë e njohur me rolin esaj të ‘Hazanit’ në serialin shumë të pëlqyer, ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

Pas serialit, ‘Hazan’ ka ndryshuar aq shumë sa mezi njiher./ORAinfo/

-Sponzor-