Hipokrizia e Vjosa Osmanit

0

Shrkuan: Ardit Hoxhaj

Vjosa Osmani po mundohet me paraqite Ibrahim Rugoven si pasardhes te vellezerve Gervalla dhe Kadri Zekes, por e verteta eshte qe Jusuf Gervalla me shoke ka formuar organizaten paraardhese te LPK-se dhe LKÇK-se, te cilat kane kultivuar nje qasje te vrazhde deri ne palce ndaj LDK-se. Kjo nuk i jep te drejte domosdoshmerisht agresivitetit te tyre ndaj Rugoves, por vec e ve ne pah hipokrizine e saj ne nje kohe kur ajo po mundohet t’i perbije fjalet qe dikur i thoshte per LPK-ne dhe VV-ne. Vjosa ka ndryshuar qendrimin ndaj LPK-se sepse eshte bere vartesja me e zellshme e produktit te Qosjes ne shek. 21, Albin Kurtit, por Gani Krasniqi, Avni Dehari dhe LPK-istet tjere perjetesisht do te shajne e linçojne figuren e Ibrahim Rugoves. Prandaj, te lutem na kurse nga fjalimet boshe e pa asnje kuptim.

-Sponzor-