Historia rrënqethëse: I vdesin 7 fëmijët dhe burri, familja e Nezafetes bëhet me banes të re pas 25 vite

0

Shoqata Humanitare ‘Jetimët e Ballkanit’ e udhëhequr nga Halil Kastrati, kanë marr hov të madh dhe përkrahje thuajse nga gjithë shqiptarët anë e mbanë botës, shkruan Gazeta NewBorn.

E themeluar vite me parë kjo shoqatë arriti të bëhet shpresë për të varfurit dhe nevojtarët.

Prej vitesh kjo shoqatë ka ndërtuar qindra shtëpi dhe ka dhënë banesa për familjet në nevojë, poashtu u ka dalë në ndihmë mijëra personave me pako ushqimore, higjenike dhe gjëra të tjera.

Shoqata ‘Jetimët e Ballkanit’ poashtu, kanë një kuzhinë në Prizren nga e cila ushqen qindra persona çdo ditë.

Por ajo çka e bën të veçantë këtë shoqatë është besimi që kjo ka marr nga njerëzit vullnet mirë, transmeton Gazeta NewBorn.

Së fundmi kjo shoqatë kishte planifikuar ndërtimin e 30 shtëpive dhe banesave për familjet nevojtare dhe në gjendje të rëndë ekonomike, por ky numër prishtmërie është tejkaluar.

Ky është një lajm dhe gjest i madh.

Kjo shoqatë është kthyer në shpresë për të varfurit, është kthyer në shpresë për të pastrehët dhe për ata që iu ka humbur edhe shpresa për jetë.

Por një rast i rëndë dhe familje me kushte të rënda ka ndodhur sot. Kur familja nga Shtimja është bërë me banes të re. Zonjes së shtëpisë i kishin vdekur 7 fëmijët dhe burri, dhe tek pas 25 viteve bëhet me banesë të re/Gazeta NewBorn/

Nene Nezafete Ferati me djalin e saj nga Shtimja u be me banes te re

Nene Nezafete Ferati me djalin e saj nga Shtimja u be me banes te reFamilja banesen e gezofshin, u gezofshi edhe ju bamiresShikoje / Shperndaje

Posted by Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit on Monday, June 11, 2018

-Sponzor-