Hoxhë Shaban Tolaj nga Deçani që paralajmëroi ndaj ardhjes së Selman el-Audes në Shqipëri dhe Kosovë (Video)

0

Hoxha nga Deçani Shaban Tolaj në një ligjeratë me xhematin e tij në vitin 2016 kishte paralajmēruar ardhjen e imamit të Selman el-Audes shkruan Gazeta NewBorn.

Tri vite pas deklaratës së hoxhës Shaban Tolaj, Arabia Saudite ka marrë vendim për burgosje të tre imamëve muslimanë, sheh Selman el-Auden, Awad al-Karnin dhe Ali al-Omarin.

Arsyeja e burgosejës se tre imamëve, është për nxitje të terrorizmit islamik në vëndet arabe.

Duhet cekur se imami Tolaj ishte ndër të parët në Kosovë që kundërshtoj terrorizmin dhe pjesmarrjen e të rinjëve kosovar në Siri/Gazeta NewBorn/

Ndiqe videon e hoxhës Shaban Tolaj:

-Sponzor-