Hoxha shkon në deti me gruan dhe fëmijet e tij, ja çka i bëjnë komentuesit

0

Elvis Naçi ka fituar namin e hoxhës më të njohur, predikuesit më të famshëm të fesë islame ndër shqiptarë, shkruan “Kosovarja”.

Hoxha nga Tirana u bë shumë i njohur falë ligjëratave të tij, të cilat ndoqën me kureshtje të madhe nga shumë besimtarë.

Sponzor

Hoxha Elvis Naçi gjithashtu ecë me hapin e kohës, ai është mjaftë aktiv edhe në rrjete sociale dhe siç shihet ai nuk e jeton jetën me kufizime të theksuara, shkruan “Kosovarja”.

Naçi ndodhet me familjen për pushime. Shihet se ata po ia kalojnë shumë bukur.

-Sponzor-