Hoxha tregon një rast me një gay shqiptarë – Ja çfarë më tha ai kur erdhi në xhami dhe kur më tregoi se është gay

0

Dihet qartë se asnjëra nga fetë në botë nuk e përkrah orientimin homoseksual. E ashpër me këtë kategori është feja islame, e për këtë tregon edhe një hoxhë ka treguar për një rast se si kishte takuar një gay shqiptar, dhe se si i kishte treguar qe ai është gay dhe si ishte bërë i tillë, transmeton Gazeta NewBorn.

Emocionale Rasti me një ish Gay Shqiptarë – Hoxhë Husamendin Abazi *ᴴᴰ

Emocionale Rasti me një ish Gay Shqiptarë – Hoxhë Husamendin Abazi *ᴴᴰ

Posted by Ne Jemi Musliman on Sunday, September 30, 2018

-Sponzor-