Hoxha: Vetëm kaq herë keni drejt të bëni s’eks në Ramazan, më tepër është mëkat!

0

Në gjithë botën po mbahet muaji i shenjtë i Ramazanit. Miliona persona në gjithë globin për 30 ditë rreshtë agjerojnë duke ndalur vetën nga ushqimi, pijet, mardhëniet seksuale dhe veprime tjera.

Gjatë këtij muaji shtrohen pyetje të ndryshme, se çka duhet të bëjnë agjëruesit e çka jo.

Ajo që më së shumti diskutohet është mardhënia seksuale e cila për personat që agjërojnë duhet të ndodhë nga koha e iftarit deri në syfyr.

Një hoxhë nga Arabia Saudite ka thënë se gjatë kësaj here lejohet vetëm një herë ose maksimumi dy herë të bëhet mardhënie dhe jo më tepër se kaq, pasi që është mëkat më tepër.

-Sponzor-