E rrallë: Ministri Ramë Likaj për herë të parë emron bordin apolitik në Këshillin Drejtues të UP-së

0

Për herë të parë në Kosovë është emruar një bord i cili nuk ka nuanca dhe lidhje politike.

Bordi i Këshillit Drejtues të UP-së është i emruar nga ministri i ri i arsimit, Ramë Likaj, është bord që nuk ka anëtarë të ndonjë partie politike, shkruan Gazeta NewBorn.

Jemi mësuar të dëgjojmë lajme dhe të lexojmë artikuj se si emrimet e bordeve nepër ndërrmarrje të ndryshme bëhen në baza politike, por një gjë e tillë nuk ka ndodhur edhe me KD të UP-së, institucionit më të lartë dhe më të madh arsimor në vend.

Të emruarit janë Merita Bogaj, Arton Demhasaj, Ujkan Bajra e Mimoza Hasani Pllana/Gazeta NewBorn/

-Sponzor-