Unioni Demokratik Studentor ua prezanton platformën studentëve, e vetmja shpresë për UP-në

0

Unioni Demokratik Studentor, ua ka prezantuar studentëve të UP-së, platformën e tyre për zgjedhjet e 21 qershorit.

Më poshtë lexojeni:

Sponzor

PLATFORMA UDHËHEQËSE PËR KËSHILLIN STUDENTOR NË FAKULTETIN JURIDIK

Të dashur kolegë studentë nga Fakulteti Juridik,

Ju ftojmë ta lexoni Platformën 21 pikëshe për udhëheqjen e Këshillit Studentor të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës për periudhën 2020-2022.

Për herë të parë në historinë e Fakultetit Juridik po prezantojmë një platformë e cila përmbanë problemet kryesore me të cilat ballafaqohet çdo student si dhe përmban ide më inovative edhe në nivel Universitar.

Më poshtë mund të informoheni më detajisht me platformën.
Prandaj ju ftojmë që të votoni numrin 15 me datën 21 qershor përmes votimit online, për të mundësuar realizimin e këtyre pikave.
Voto nr. 15 ✔
“Studentët për Universitetin”

Per ta lexuar te plote platformen kliko ne kete link

-Sponzor-