Qeveria rrethohet me flamuj të Amerikës dhe të NATO-s

0

Dhjetra flamunj të SHBA-ve dhe NATO-s janë vendosur sonte tek objekti i Qeverisë së Kosovës, një ditë para protestës së paralajmëruar nga Vetëvendosje.

Kjo vendosje ka ardhur pas prishjes së raporteve me Amerikën nga Qeveria Kurti.

Sponzor

-Sponzor-