Hysen Berisha kandidat për deputet nga radhët e PDK-së

0

“Ish-komandanti i Batalionit I të Brigadës “Agim Ramadani”, Hisen Berisha, nga sot është kandidat për deputet në Partinë Demokratike të Kosovës.

Këtë njoftim e bër vetë Berisha në një tubim me anëtarët dhe simpatizantë e PDK-së në Gjakovë/ Gazeta NewBorn.

-Sponzor-