I dashuri i Dua Lipës ta ‘lodhë’ gjuhën shqipe, shikoni komentin epik të tij!

0

Ishin të shumtë yjet shqiptare që uruan Festën e 28 Nëntorit ditën e djeshme.Në mesin e tyre edhe Dua Lipa e cila publikoi disa video dhe fotografi me flamurin Kuq e Zi, fotografi këto të realizuara gjatë koncertit nga Sunny Hill, këtë verë.Dy nga fotografitë ishin me të dashurin e saj, Isaac, ku të dy ishin të mbështjellur me flamurin kombëtar.

Por, ajo çfarë i bëri përshtypje të gjithëve ishte komenti i Isaac ndaj producentit, Diplo, ku ky i fundit i shkroi duke i thënë “Isaac nderi i Shqipërisë”, e nuk mungoi as komenti epik i të dashurit të Duas.

“A mund ta përsërisni ju lutem”, ishte përgjigja e Isaac.

-Sponzor-