I vrari sot në Deçan, ishte babai i dy fëmijëve

0

Ka humbur jetën tragjikisht në vendin e punës 29 vjeçari nga Lluka e Deçanit, Agonis Tetaj.

Tetaj, është vrarë sot në vendin e punës nga një person i moshës së re.

Sponzor

Gazeta NewBorn, mëson se Tetaj ishte i martuar dhe ka lën pas vete gruan dhe dy fëmijë.

Më poshtë ua sjellim fotot nga vendi i ngjarjes

Fotografia e Deçani Sot

Fotografia e Deçani SotFotografia e Deçani Sot

-Sponzor-