Ia vë vulën, maturantja me fustanin me ‘bisht’ kthen sytë e të gjithëve kah vetja

0

Maturantëve e sidomos femrave u merr shumë kohë përzgjedhja e asaj se çfarë do të veshin në mbrëmjen e maturës.

Disa duan të duken bukur, disa tërheqë e disa prej tyre të veçantë, shkruan ORAvip, transmeton Gazeta NewBorn.

E maturantja në foto ka arritur t’i gërshetoj të trija këto elemente në një, me fustanin, grimin dhe stilin e saj të flokëve/Gazeta NewBorn/

-Sponzor-