Inspektohen parkingjet në lagjen Dardania, kompania detyrohet t’i përsëritë punimet

0

Drejtori i Investimeve Kapitale në Komunën e Prishtinës, Gëzim Rafuna Mehmeti, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook, ka njoftuar se sot janë inspektuar asfaltet e parkingjeve në lagjen Dardania.

Drejtori Mehmeti tha se asfalti ka filluar të shpërbëhet dhe kompania është urdhëruar që t’i riasfaltojë prapë tri parkingje.

Tutje, drejtori Mehmeti njoftoi se këtë kosto e bartë kompania ndërtimore.

Më poshtë gjeni njoftimin e plotë të Mehmetit:

-Sponzor-