”Interesgjike” vjen ndryshe nga Faik Kryeziu

0

”Interesgjike”, është kënga më e re në formë coveri të cilën e ka sjellur këngëtari Faik Kryeziu.

Faiku, poashtu bën edhe muzikë për gjitha ahengjet familjare si dhe këndon edhe në ndeja të ndryshme.

-Sponzor-