Ish Presidentja ka rënë në peshë? Shikojeni në foton e fundit!

0

Atifete Jahjaga është presidentja e parë femër e Kosovës e cila e mori postin që nga viti 2011.

Mirëpo, për çka u përflit kohëve të fundit është ndryshimi i saj në peshë qysh nga koha kur ajo ishte presidente, madje është komentuar se po vuante nga një sëmundje apo çrregullim i të ushqyerit.

Pavarësisht kësaj Jahjaga është aktive në rrjetet sociale, e në këtë të fundit ajo i’a mbyll gojën të gjithëve ku duket mëse në formë. Shikojeni imazhin e mëposhtëm dhe binduni..

Duhet theksuar, se Jahjaga e ka dorëzuar postin e presidentes në vitin 2006.

Shquhet si një grua e fortë dhe e ëmbël njëkohësisht, e cila gjatë mandatit si Presidente herë u konsiderua si tejet e suksesshme, e herë si e dështuar.

-Sponzor-