Ja cila parti ka më së shumti vota nga diaspora, nuk është Vetëvendosje

0

Mijëra fletëvotime janë mbushur nga diaspora për zgjedhjet e 6 tetorit.

Këto vota pritet të arrijnë në Kosovë me 6 tetor, saktësisht në orët e hershme të mëngjesit para se të fillojnë votimet, të cilat edhe zyrtarisht fillojnë në ora 7 dhe mbyllën në ora 7 të mbrëmjes.

Por cila partia ka më së shumti vota nga diaspora?

Gazeta NewBorn, mëson se përkundër pritjeve të mëdha Vetëvendosje nuk është partia që ka më së shumti vota.

Listës si partia më e votuar i prinë PDK-ja, AAK-ja, LDK-ja, e pastaj Vetëvendosje.

-Sponzor-