Ja çka po ndodh në Prishtinë

0

Gjatë ditës së sotme në Komuna të ndryshme të Kosovës ka mbizotëruar një mot i jashtëzakonshëm.

Fillimisht, breshëri nisi në Ferizaj, duke kaluar në Gjilan dhe tani ka kapluar edhe kryeqytetin.

Sponzor

Në Prishtinë, para pa çastesh ka nisur breshëri e madhe, shkruan Express.

Ditëve të fundit Kosova ka pasur mot të mirë, kryesisht me diell, por sot ndryshoi gjithçka.

-Sponzor-