Ja kush është Marigona pjesëtarja e Njësisë Speciale që e arrestoi Gjuriqin dje dhe me çka merrej më parë! (VIDEO)

0

Në mediet online dhe në rrjetet sociale është shpërndarë një foto në të cilën shihet një pjestare e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës – ROSU, duke e mbajtur në arrest zyrtarin serb Marko Gjuriq.

Duke u interesuar për këtë anëtare të Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës, gjetëm shkrime në të cilat flitej për vetëm një femër pjesëtare të kësaj Njësie…Fjala është për Marigona Beadinin.

Sponzor

Marigona përveç se është pjesëtare e vetme femër e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës – ROSU, ajo është edhe sportiste e dalluar.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Ajo ka qenë kampione e karatesë dhe e boksit dhe e ka përfqësuar Kosovën në gara ndërkombëtare të boksit.

-Sponzor-