Ja si e pëson kur tradhëton gruan

0

Një grua ka shkatërruar makinën luksoze të bashkëshortit të saj pasi mori vesh që e tradhëtonte.

Në një video të filmuar nga fqinji i saj gruaja shihet me një shkop në dorë duke goditur mjetin tip Chevrolet Corvette.

Ndërsa brenda në shtëpi dëgjohet zëri i burrit që thotë: Zemër ndalo!

Por nuk ka asgjë që mund ta ndalë zemërimin e saj.

Video është publikuar në Youtube nga fqinji që shkruan: “Ai e tradhëtoi ndaj ajo u detyrua të hakmerrej në këtë mënyrë.”

Ndërsa vazhdon të shpjegojë: “Ai doli dhe mblodhi copat e shkatërruara të makinës dhe u largua për të mos u kthyer më kurrë. Dhe disa orë më vonë u largua gruaja nga shtëpia e shoqëruar nga nëna e saj.”

-Sponzor-