Ju njohim me motren e panjohur të Anites e Loles

0

Mustafë Muçaj është një nga figurat emblematike të televizionit të Kosovës. Ai, u identifikua edhe më shumë në kohën e luftës, teksa jepte lajmet në “RTSH” dhe njoftonte me ngjarjet që lidheshin me ngjarjet në Kosovë, shkruan “Kosovarja”.

Muçaj, është babai i tri vajzave dhe një djali. Ai, duket se është shumë i lumtur me të arriturat dhe sukseset e fëmijëve.

Sponzor

Anita, Lola, por edhe Learti, janë mjaftë të njohur, por jo edhe Vjosa, për të cilen dihet pak e hiç, shkruan “Kosovarja”.

Vjosa Muçaj, është vajza e panjohur e Mustafes, motra e Anites e Loles, që janë figura mjaftë popullore për të gjithë.

Vjosa Muçaj-Ademi, është bashkëshorte dhe nënën e lumtur e dy fëmijëve, shkruan “Kosovarja”.

-Sponzor-