Juve që iu ka zënë syfyri të papastër (xhunub) dhe nuk jeni falur, ja çka iu pret pas Ramazanit

0

Në vendin tonë sot ka nisur dita e parë e Muajit të Shenjtë të Ramazanit gjatë të cilit agjërojnë myslimanët.

Ndonëse është obligim agjërimi, megjithatë, janë disa kategori të njerëzve që janë të liruar nga kryerja e këtij obligimi, shkruan Gazeta NewBorn.

E një person ka pyetur hoxhë Shefqet Krasniqin se çka nëse të zë syfyri duke qenë i papastër (xhunub)?

Përgjigjia e Kransiqit është kjo:

-Sponzor-