Kandidati Feim Salihu (59): Bujqësia është prioritet strategjik i programit qeverisës të Lidhja Demokratike e Kosovës

0

Feim Salihu është kandidatë për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës i propozuar nga Dega I – Kodra e Trimave në Prishtinë.

Një kohë të gjatë ka shërbyer si drejtor në ndërmarrjen regjionale të pastrimit, NP “PASTRIMI”.

Sponzor

Ai ka thënë se bujqësia do të jetë prioriteti strategjuk i LDK-së.

Postimi tij:

Bujqësia është prioritet #strategjik i programit qeverisës të Lidhja Demokratike e Kosovës

Kemi dyfishuar #subvencionet dhe rritur #grantet investive në bujqësi për zhvillim të qëndrueshëm, përmes #Planit për #Rimëkëmbje #Ekonomike, të dizajnuar dhe aprovuar nga Qeveria #Hoti.

#VOTO Lidhja Demokratike e Kosovës 132 ✅
Avdullah Hoti 1 ✅
Feim Salihu 59 ✅

-Sponzor-