Kaq duket sot vajza e invalidit të UÇK-së

0

E pa ne emision ivalidin e UÇK-se u martua pa lejen e familjes

Kete jave n’Kosove show ishte nje qift specifik Mentor Ahmet invalin i UÇK nga viti 1998 levizjet i ben me Karroce , gruaja e tij Hana e kishte pare ne emision dhe ishte martuar me te pa lejen e familjes .

Sponzor

Pas 8 viteve martes atyre u lindi vajza i vetmi femije qe e kane deri me tani

-Sponzor-