Katastrofë në Prishtinë, bllokohen gjitha rrugët -Ja gjendja e fundit

0

Nga shiu i rrëmbyeshëm që sapo ra në Prishtinë, shumë lagje të qytetit janë bllokuar.
Lagjja Kalabria ballafaqohet që një kohë të gjatë me probleme infrastrukturore, sidomos te vendi ku gjendjet ura e kësaj lagjeje.

Shpesh herë banorët e lagjes kanë treguar se ballafaqohen me probleme, pasi uji i lumit del mbi sipërfaqe, e kështu përfundon në rrugë dhe atyre u vështirësohet kalimi nëpërmjet rrugës.

Edhe kësaj radhe, pas shiut, lexues të Gazetës Express, banorë të kësaj lagjeje kanë dërguar pamje nga të cilat shihet se lumi ka vërshuar rrugën kryesore të lagjes, saktësisht tek ura.

Shikoni videon:

Shikoni videon:

 

-Sponzor-