Katërmbëdhjetë fotografi që tregojnë se si duken skenat e filmave të famshëm para efekteve speciale

0

Është një fakt i njohur se filmat dhe shfaqjet televizive përdorin VFX ose efekte speciale për të krijuar magji në ekran.

Por ne rrallë kemi një shans për të parë se si duken para se këto efekte të zbatohen, transmeton Gazeta NewBorn.

Sponzor

Kur filmi “Avengers: Infinity War” arriti 1.9 miliardë dollarë fitime, shumë prej nesh pyesnim veten se si këta superheronj dukeshin prapa skenave.

Bright Side ka gjetur disa foto interesante që tregojnë se sa shumë filma dhe emisione televizive tona të preferuara mbështeten në magjinë e efekteve speciale. /Gazeta NewBorn/

Game of Thrones

The Dark Knight

Avengers: Infinity War

Life of Pi

King Arthur

District 9

Gravity

Alice in Wonderland

Deadpool

-Sponzor-