Këngëtarja Mimoza Kryeziu me baladë të re (VIDEO)

0

Këngëtarja, Mimoza Kryeziu sapo ka dalë me baladën e saj më të re . Projekti i ri muzikor titullohet, “Të besova”.

Përmes një zëri melankolik, ajo i këndon dashurisë pa kushte. Ajo përmes këngës jep mesazhin për sinqeritet në dashuri që sot një gjë e tillë ka humbur dhe nuk çmohet si vlerë.

Sponzor

Në repertoarin e saj, Mimoza ka edhe shumë këngë tjera të zhanreve të ndryshme si rezultat i cilësive të zërit që e karakterizojnë këtë këngëtare të re e premtuese. /KosovaLajm

-Sponzor-