Kërcënimet e Serbisë nuk na bëjnë përshtypje, edhe po të nisin ushtrinë i kthehet sikurse treni

0

Presidenti Hashim Thaçi për kërcënimet e Serbisë ka thënë se nuk i kanë bërë përshtypje atij e askujt në Kosovë.

Ai po ashtu ka thënë se ato kërcënime janë boshe dhe sikur edhe ushtrinë ta nisnin për Kosovë do të ishte kthyer njëjtë sikurse iu është kthyer treni..

Sponzor

“Sa i përket kërcënimeve të Serbisë, janë boshe, janë të thata, të kishin nis ushtrinë ju kish kthye si treni. Kërcënimet e Vuciq nuk më kanë bë asnjë përshtypje as askujt në Kosovë”, deklaroi Thaçi./Zëri

-Sponzor-