Këshilltari i VV-së të GP-së në Kuvend dikur për Armend Mujën: Këtij i besojmë për korrupsion

0

Dje ka aderuar në Vetëvendosje Armend Muja, por vite më parë këshilltari i GP të Vetëvendosjes, Fidan Kalaj ironizonte me Mujen, kur Muja në një debat televiziv kishte folur rreth idesë se a do të kishin të drejtë të ishin pjesë e Qeverisë ata që kishin aktakuza.

Kalaja e kishte shpërnda lidhjen e televizionit ku fliste Armend Muja dhe kishte vendosur përshkrimin ironizues “Këtij i besojmë”

Sponzor

Nuk dihet nëse edhe sot Kalaja mban mendim e qēdrim të njejtë për Mujen pas aderimit në VV.

-Sponzor-