Kështu e ‘kall’ atmosferën në dasëm Atifete Jahjaga

0

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ka kohë që komentohet nga mediat rozë për paraqitjet e saj.

43-vjeçarja përkujdeset gjithmonë për vetën dhe gjithmonë duket mjaft elegante, shkruan rtv21.

Sponzor

Jahjaga pas përfundimit të mandatit të saj si presidente, u angazhua në veprimtari tjera, kryesisht që kanë të bëjnë me të drejtat e njeriut dhe fuqizimin e grave.

Gjatë këtij viti ajo ka themeluar “Fondacionin Jahjaga”, i cili ka të bëjë pikërisht me veprimtarinë e saj.

 

 

-Sponzor-