Kështu e kallë atmosferën vjehrra në dasmën e djalit të saj n’Kosovë Show

0

Emision i veçantë do të jetë sonte n’Kosovë Show, ndryshe prej hera të tjera, aty do të ketë dasëm.

Një çift kosovar do ti jep fund beqarisë, shkruan Gazeta NewBorn.

Në prani të moderatorit Shpetim Deskut, familjes dhe miqëve, Behari dhe Drilona i japen fund beqarisë/Gazeta NewBorn/

-Sponzor-