Kështu e kalli dasmën mbrëmë Lumja e Thaçit

0

Mbrëmë kishte dasmë në familjen e presidentit të Kosovës Hashim Thaçi, ku beqarisë i dha fund Vetoni, djali i Nazmi Thaçit.

Vëmendjen në dasmë kanë marrë çifti i ri, por aq më shumë mori vemendje bashkëshortja e presidentit Lumnije Thaçi.

”Nusja” e presidentit po duket shumë elegante e veshur në një fustan shumë të thjeshtë dhe të veçantë.

Shikoni më poshtë pamjet:

-Sponzor-