Këtë garë të rrezikshme po e bëjnë të gjithë: Paralajmërohen për rreziqet

0

Autoritetet spanjolle kanë paralajmëruar popullin që të mos bëhen pjesë e “In My Feeling” (Në ndjenjat e mia), një garë virale që po zhvillohet me të madhe në gjithë botën. Ideja e kësaj gare është që, ngasësi i makinës, derisa makina është në lëvizje, të dalë nga ajo dhe të ecë. Duke u bërë hite në internet, shumë prej personave që e provuan këtë sfidë, përfunduan të lënduar rëndë.
Video të shumta po bëhen me garën e fundit që quhet “In My Feelings”.

Gara është se, vozitësit e makinave, duhet të dalin nga makina dhe të provojnë të ecin në tokë, derisa ajo është në lëvizje.

Sponzor

Autoritetet spanjolle u kanë bërë thirrje njerëzve që të mos e luajnë këtë lojë të rrezikshme, pasi ato shumë shpesh edhe po përfundojnë me lëndime të rënda.

-Sponzor-