Këto ishin shtetet që votuan KUNDËR dhe PRO Kosovës sot për në INTERPOL

0

Ka dështuar edhe ne roundin e dytë votimi i Kosovës për në INTERPOL.

Gazeta NewBorn, nga Dubai ka arritur ti mësoj shtetet që votuan KUNDËR dhe PRO Kosovës.

Shtetet që ishin PRO: SHBA, Shqipëria, Britania e Madhe, Gjermania, Franca, Austria, Mali i Zi, Portugalia, Kanada, Maqedonia, Kroacia, Sllovenia, Pakistani, Turqia, Afganistani

Shtetet që ishin KUNDËR: Rusia, Kina, India, Bosnja, Venezuela, Zimbave, Spanja, Meksiko, Argjentina, Brazili, Irani, Siria, Iraku, Bosnja, Maroku

-Sponzor-