Këto janë dy shenjat më me fat për sot, 15 tetor 2018

0

Luani

Sot duhet ta lini mbrëmjen e lirë sepse një ftesë e papritur nga partneri/ja që mund t’ju vijë duhet të ketë të gjithë vëmendjen tuaj. Beqarët edhe pse do duan të ndryshojnë statusin nuk do ja dalin dot. Më mirë t’ia lënë gjërat kohës. Financat do vazhdojnë të mbeten të kënaqshme.

Sponzor

Akrepi

Jeni aktiv kohët e fundit në fushën e ndjenjave dhe kjo gjë po i pëlqen partnerit/es ose personit që po frekuentoni për momentin. Beqarët atëherë kur nuk e presin do takojnë personin e ëndrrave të tyre dhe mund të nisin një lidhje afatgjatë. Në planin financiar do arrini të zgjidhni problemet falë ndihmës së Mërkurit.

-Sponzor-